(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BİR OY KEMAL’E, BİR OY MERAL’E..!

İYİ parti Zonguldak Milletvekili 1. Sıra Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, “sohbetlerde bulunduğumuz yerlerde; 14 Mayıs’ta Türkiye Cumhuriyetimizin 13. Cumhurbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olması, daha güzel doğacak güneş için de Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti’ye, “bir oy Kemal’e, bir oy Meral’e” sloganımızla oy istedim” dedi.

Balbaloğlu, son günlerde gerçekleştirdiği ziyaret ve katıldığı etkinliklere ilişkin açıklamalarında, şunları kaydetti:

12 GÜN KALDI!

“Vatandaşlarımızın ülkenin 13. Dönem Cumhurbaşkanı ve TBMM’de görev alacak 600 Milletvekili seçeceği; Güneşin daha güzel doğacağı güne 12 gün kaldı!

İYİ Parti teşkilatları olarak bizler de, böylesi önemli ve daha güzel doğacak güneşin heyecanıyla halkla buluşmalarımızı sürdürüyoruz.

-ADD KAHVALTI ETKİNLİĞİ-

Yoğun bir hafta sonu geçirdiğimiz süreçte, Karadeniz Ereğli’deki Atatürkçü Düşünce Derneği’nin (ADD)organize ettiği kahvaltı etkinliğine katıldık.

Sayın Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın da bulunduğu etkinlikte, gördüğümüz ilgi ve alakaya sonsuz teşekkür ediyoruz.

-YIĞILCALILAR DERNEĞİ ZİYARETİ-

Düzce İlimizin önemli İlçelerinde Yığılca’nın, Karadeniz Ereğli’de kurulu Yığılca Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret ederek; Dernek Başkanı İlyas Yıldırım, Düzce İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Çengel, Yığılca İlçe Başkanları Hüseyin Temizel ve Nihat Kalaycı, İlçe Başkan Yardımcısı Melih Muradit, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Orhan Kaya’ın da yer aldığı toplantıda karşılıklı görüş alış verişlerinde bulunduk.

-DÜĞÜN ETKİNLİKLERİ-

İYİ Parti Kandilli Belde Başkanımız Sezai Kılavuz’un oğlu Oğuzhan ile Mashar – Hatice demir çiftinin kızları Sibel’in gelecekteki mutlu yaşamlarını sürdürecekleri nikah merasiminde, Sayın Kandilli Belediye Başkanımız Mustafa Aydın ile birlikte nikah şahitliği yaptım.
Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Bu mutlu beraberliğe olur veren ailelerini de bir kez daha içtenlikle kutluyorum.
Yine Üveyikli köyümüzde davet edildiğim çiftimizin düğün etkinliğinde yer alarak mutluluklarını paylaştım. Değerle gençlerimiz ile geleceğe yönelik kısa sohbetler yaptım.
Çiftimize bir kez daha mutluluklar dilerken Üveyikli Hemşehrilerimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.

-ÇEŞİTLİ BÖLGE ZİYARETLERİMİZ-

Pazar günleri kurulan pazaryerlerinde gerek esnafımız gerekse halkımızla görüşerek, dertlerini dinledim, Millet İttifakı iktidarında yapacaklarını anlattım.

Dağköy Köyü’nde civar köylerle birlikte düzenlenen Dostluk Futbol Turnuvası’nda, ağırlıkla gençlerimizle bir araya gelerek hem spor heyecanını yaşadım, hem de onlarla sohbet imkanı buldum.

Alaplı İlçemizin Mollabey bölgesindeki vatandaşlarımızdan gördüğümüz ilgi ve alaka İYİ Parti olarak ne kadar doğru yolda ilerlediğimizi görmemize bir kez daha vesile oldu.

Her bir vatandaşımın gözlerindeki samimiyeti, beklentiyi ve heyecanı bizzat yaşamak, çıktığım Milletvekilliği yolundaki arzu ve isteğimi birkaç kat daha arttırdı.

-BİR OY KEMAL’E, BİR OY MERAL’E…-

Her gittiğimiz, uğradığımız, ziyaret ettiğimiz, sohbetlerde bulunduğumuz yerlerde; 14 Mayıs’ta Türkiye Cumhuriyetimizin 13. Cumhurbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olması, daha güzel doğacak güneş için de Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti’ye, “bir oy Kemal’e, bir oy Meral’e” sloganımızla oy istedim.

-EMEKÇİLERİMİZLE BİRLİKTE…-

1 Mayıs İşçi ve Emekçi kardeşlerimizin Bayramını da ‘Maden Şehri’ Zonguldak’ta, madencilerimiz ile birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadım.

Alınlarından öpülesi madencilerimizin kömür karasına rağmen gülen yüzleri ve samimi bakışlarını hiçbir zaman unutmayacağım.

Alanı dolduran binlerce işçi ve emekçinin haykırışları arasında yer alan isteklerinin her birinin, Millet İttifakı iktidarı ile birlikte çözülmeye başlanacağını kendilerine bire bir söyleme imkanı buldum.

Bu vesileyle, 1 Mayıs İşçe ve Emekçi Bayramını bir kez daha kutluyorum.

-SALTUKOVA ZİYARETLERİMİZ-

Böyle muhteşem bir bayram kutlamasının ardından İYİ Parti bölge başkanları ve üyelerimizle birlikte geçtiğimiz Saltukova beldemizde de, teşkilatımızı ziyaret ettik, görüş alış verişinde bulunduk.

Birlikte gerçekleştirdiğimiz esnaf ziyaretlerinde ve vatandaş sohbetlerinde, Türkiye Cumhuriyeti’nin girmeye hazırlandığı ikinci yüzyılda her şeyin çok güzel olacağını, bunun için de vatandaşlarımızın “bir oy Kemal’e, bir oy Meral’e” vermeleri talebimizi ilettik.”




Bu sayfayı yazdır

2.05.2023 11:55:42

Bu haber 660 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 81.462.548

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BU SEFERLİK SİTEM DİYELİM!


Devamını oku »

15.04.2025 11:32:03 tarihinde yazıldı
338 kez okundu

MİDE KANSERİNDE ENDOSKOPİK TEDAVİ


Devamını oku »

10.03.2025 10:24:15 tarihinde yazıldı
941 kez okundu


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
GEÇ OLMADAN VEDALAŞIN…


Devamını oku »

11.02.2025 13:02:26 tarihinde yazıldı
734 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SANIRSINIZ KAVGA EDİYORLAR!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri