(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BU ALKIŞLARIN SEBEBİ VAR!


Ereğli’de Halk otobüslerine kurulacak akıllı kart sistemi ile ilgili epeyce başı ağrıyan Özel Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Murat Akyüz, tüm dikkatine gerçekleştirilecek kongreye çevirmişti.
   Bir yandan, bir grup basın üzerine geliyor, diğer yandan ise kooperatif içi muhalefet kendisini sıkıştırıyordu. En büyük rahatlığı ise Ereğli Belediye Başkanı’nın kendisine verdiği destekti!
   İşte bu sıkıntılarla (!) genel kurula gidilen kooperatifte sonuçlar açıklanınca kürsüye çıkan Akyüz, bir yandan alkış tutuyor, diğer yandan konuşuyordu!
   “Evet arkadaşlar, önce muhalif kanadı, sonra da bir grup basını alkışlıyorum! Eğer siz olmasaydınız, ne belediye başkanı, ne de çoğunluk üyelerimiz ana sahip çıkmazdı! Eh.. Bu kadar reklamdan sonra ilk yerel seçimlerde Belediye Meclisi’ne de seçersiniz değil mi?!”

19 Şubat 2013 Salı

Bu replik 1480 defa görüntülenmiştir

Facebook'ta Paylaş

« Önceki | Sonraki »







Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 83.228.361

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
KARADENİZ EREĞLİ BU DEĞİL (Dİ)!


Devamını oku »

29.07.2025 10:03:22 tarihinde yazıldı
232 kez okundu



OP.DR.RABİA BAŞER AÇIKGÖZ { UZMANINDAN... }
Kadınların Sessiz Estetik Devrimi: Genital Estetik Artık Gizli Kalmıyor!


Devamını oku »

23.07.2025 17:13:09 tarihinde yazıldı
272 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

GEREKİRSE TEZGAHA DA GEÇERİM!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri