(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÖZÖLÇER DE TÖRENDEYDİ

(Haber: Sibel Kapan)-Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Jandarma Teşkilatının 186. kuruluş yıl dönümü için Zonguldak Valiliği anıtta düzenlenen törene katıldığı bildirildi.

BEUN basın bürosundan yaptığı yazılı açıklamaya göre, anıt önündeki tören, Zonguldak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Barış Cücen’in Jandarma Genel Komutanlığı çelengini anıta sunmasıyla başladı.
Aziz şehitlerin anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Jandarma’nın fedakarlığını ve kahramanlığını anlatan şiirler, öğrencilerin hazırladığı müzikli gösteriler, Jandarma marşları ve ezgileriyle yapılan sahne performanslarıyla alkış aldılar.
Kutlamalar çerçevesinde çeşitli yarışmalarda başarı gösteren öğrencilere de protokol üyeleri tarafından ödüller takdim edildi.
Kıdemli Albay Cücen, Jandarma Teşkilatı’nın geçmişten günümüze milletin güvenini kazandığını, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan uğruna canını feda eden tüm şehitleri rahmetle anarak, gazilere şükran ve minnet duygularını dile getirdi. Cücen daha sonra tüm Jandarma ailesine sağlık, mutluluk ve başarı dilediğini belirtti.
Törene; AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Karadeniz Bölge Komutanı Deniz Albay Ahmet Öztürk, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, il ve ilçe protokolü, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, jandarma personeli, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

ÖZÖLÇER: HUZUR VE GÜVENLİĞİN TEMİNATIDIR

Bu arada Rektör Özölçer, yayınladığı kutlama mesajında, Jandarma Teşkilatının 186 Yıldır, milletin huzur ve güvenliğinin teminatı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
“186 yıldır milletimizin huzuru, güvenliği ve vatanın bölünmez bütünlüğü için üstün bir gayretle görev yapan Jandarma Teşkilatımız yalnızca kolluk gücü değil, aynı zamanda vatanseverliğin, sadakatin ve fedakârlığın en güzel timsalidir. En zor şartlarda, her koşulda görevini en iyi şekilde yerine getiren kahraman jandarmalarımız, şanlı bayrağımızın dalgalandığı her noktada kamu düzenimizin savunucusu ve teminatı olmuştur. Nitekim gösterdiği üstün gayretlerle her daim aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan uğruna canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle tekrardan Jandarma Teşkilatımızın tüm değerli mensuplarına yürüttükleri çalışmalar için en içten duygularımla teşekkür ediyor; Yüce Allah’tan kendilerine aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve başarı diliyorum.”




Bu sayfayı yazdır

16.06.2025 12:51:52

Bu haber 234 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 47 kişi online
Toplam ziyaret : 83.072.930

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
KULÜBE SAHİP ÇIKILMALI! BİRAZCIK DAHA SAMİMİYET...


Devamını oku »

1.07.2025 09:33:26 tarihinde yazıldı
1067 kez okundu


YAZ AYLARINDA AMELİYAT RİSKLİ DEĞİLDİR!


Devamını oku »

17.07.2025 09:10:07 tarihinde yazıldı
291 kez okundu

TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
SEVİNİN ÇOCUKLAR!


Devamını oku »

29.04.2025 15:37:34 tarihinde yazıldı
1497 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SAKIN, “BİRİNİ ALIRIZ” DEMEYİN!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri