| |||
O KONUDA İLK KEZ KONUŞTU!![]() Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, “Belediye Başkanımız (Halil Posbıyık), kendi iradesi dışındaki her iradeyi yok sayar bu yüzdende kendisi gibi karar vermeyen herkesi karşında göstererek bu şekilde siyaset yapmaktadır” dedi. Kocamanoğlu, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, yarın kutlayacağım 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. İlçe Başkanı olarak da bununla gurur duyduğunu anlatan Kocamanoğlu” Bu çalışmalarda emek veren tüm partililerimizi yürekten kutluyorum, kendim ve ilçe örgütüm adına huzurlarınızda hepsine çok teşekkür ediyorum diye konuştu. AK PARTİ İKTİDARINI ELEŞTİRDİ Konuşmasına, AK parti İktidarınca bölgede yapılmayan yada tamamlanmaya calışmalara da değinen Kocamanoğlu, şunları söyledi:
Kocamanoğlu, bölgenin önemli kaynaklarından birinin de fındık üretimi olduğuna, fındık üreticine verilen desteğin ise her geçen yıl azaldığına dikkat çekerek, “Bugün itibarı ile çeyrek altın 6 bin 510 lira alan bazlı destek ödemeleri başladığında bir dekar ödemesi ile 1,77 çeyrek altın alan fındık üreticisi Bugün ise bir çeyrek altının ancak 39 da birini alabiliyor. Bence başka bir hesap yapmaya gerek yok” dedi. MECLİS ÜYELERİNİ KORUDU! CHP İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, konuşmasının son bölümünde ise Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın, sahil yolundaki 7 adet kafe/restoranın satışıyla ilişkin gelişmeleri değerlendirerek, şunları kaydetti: YAŞANANLAR TAM DA BUDUR! Yaklaşık bundan 1 ay önce Cumhuriyet Halk partisi Belediye meclis gurubunda yaşananlar tamda budur. Müftü Mahallesi sınırları içinde bulunan ‘Nargile evleri’ diye tanımlanan 7 Lokantanın satılası kararına evet diyen Cumhuriyet Halk Partisi Belediye meclis üyeleri ne kadar önemli bir duruş sergilemişlerse, bu karara hayır diyen bugün Bağımsız Belediye meclis üyesi olarak Ereğli’mize hizmet eden o dönemin İstifa eden Belediye meclis üyelerimizde kendi inançları doğrultusunda karar vererek bir duruş sergilemişlerdir. Evet veya hayır diyen Tüm arkadaşlarımızın kararlarına saygı duyduğumu bir kez daha sizin aracılığınız ile buradan ifade etmek isterim. Çünkü 2024 yerel seçimlerinde çok değerli Ereğli halkımız bu arkadaşlarımıza bunun için Belediye meclis üyesi yetkisi vermiştir.
![]() ![]() YORUM EKLE
![]() Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET |
![]()
Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 81.597.768 ![]() ![]() Devamını oku » 15.04.2025 11:32:03 tarihinde yazıldı 422 kez okundu ![]() ![]() Devamını oku » 10.03.2025 10:24:15 tarihinde yazıldı 1011 kez okundu ![]() Devamını oku » 23.04.2025 10:35:48 tarihinde yazıldı 284 kez okundu ![]() ![]() Devamını oku » 11.02.2025 13:02:26 tarihinde yazıldı 792 kez okundu |