(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ERDEMİR İŞÇİSİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde kurulu Ereğli demir ve Çelik Fabrikalarında (Erdemir) çalışan İbrahim Demircan (27) yaşamını yitirdi.

Şirketin Demiryolları İşletmesinde manevracı olarak görev yapan Demircan, kullandığı lokomotifin bir başka araca çarpacağı düşüncesiyle birlikte çalıştığı mesai arkadaşı Turgay Yılmaz ile birlikte lokomotiften atladı.

Yaralanan Demircan ile Yılmaz, ilçedeki Özel Echomar Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede yapılan tetkikleri sonucu başına darbe aldığı ve beyinde ödem oluştuğu belirlenen Demircan, yoğun bakım ünitesine alınarak entübe edildi.

3 gün hastanede yaşam mücadelesi veren talihsiz işçi Demircan ise bugün sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

Diğer işçi Yılmaz ise gördüğü tedavinin ardından taburcu edildi.

Merhum İşçi Demircan, bugün (12 Kasım) ikindi namazı ardından Hamzafakıhlı Köyündeki Ebetaşı Camisinde kılınacak cenaze namazı sonrası köy mezarlığında son yolculuğa uğurlanacak.

YENİ İŞE GİRMİŞ, YENİ EVLENMİŞTİ!

Merhum İbrahim Demircan Erdemir’de son aylarda başlatılan işçi alımları sırasında bir ay kadar önce şirkette iş başı yapmış, geçtiğimiz 5 Ekim'de de evlenmişti.

KALFA’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Bu arada, Erdemir’de yetkili Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Altan Kalfa, sendika üyesi Demircan için başsağlığı mesajı yayınladı.

Kalfa, sendikanın sosyal hesaplarında yer verilen mesajında, “Acımız Büyük. Erdemir Demiryolu İşletme çalışanı üyemiz İbrahim Demircan kardeşimiz geçirmiş olduğu iş kazası sebebiyle tedavi gördüğü hastanede vefat etmiştir. Merhum İbrahim Demircan kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesi, çalışma arkadaşları ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekanı Cennet Olsun” ifadelerine yer verdi.




Bu sayfayı yazdır

12.11.2024 11:44:30

Bu haber 9307 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
13.11.2024 10:32:43
Hüseyin Çetin diyor ki;

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah






Şu anda 18 kişi online
Toplam ziyaret : 83.164.037

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
15 TEMMUZ-TÜRK BAYRAĞI, ATATÜRK…


Devamını oku »

23.07.2025 16:52:40 tarihinde yazıldı
229 kez okundu


YAZ AYLARINDA AMELİYAT RİSKLİ DEĞİLDİR!


Devamını oku »

17.07.2025 09:10:07 tarihinde yazıldı
364 kez okundu

OP.DR.RABİA BAŞER AÇIKGÖZ { UZMANINDAN... }
Kadınların Sessiz Estetik Devrimi: Genital Estetik Artık Gizli Kalmıyor!


Devamını oku »

23.07.2025 17:13:09 tarihinde yazıldı
130 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

NE YAPACAKLARI BELLİ OLMAZ DEDECİĞİM!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri