(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BAHÇEŞEHİR’DEN BELEDİYE BAŞKANLARINA…

Bahçeşehir Koleji Kdz. Ereğli Kampüs Müdürü Yeliz Ulukaya Sözer, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Sayın Halil Posbıyık ve Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Sözer’in ilk ziyaretini gerçekleştirdiği Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık ile samimi ortamda sohbette bulundu.

Posbıyık, ziyaretteki konuşmasında, Kdz. Ereğli Belediyesi olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, Bahçeşehir Kolejinin de Kdz. Ereğli için önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.

Eğitim ve kültür alanında Kdz. Ereğli’nin diğer ilçelerden her daim bir adım önde olduğunu,

BEUK Başkanı Sayın Enver Yücel’in, Bahçeşehir Okullarının ve Bahçeşehir Üniversitesinin de ülkenin geleceğine büyük bir değer kattığını ifade eden Sayın Posbıyık Bahçeşehir Koleji Kdz. Ereğli Kampüsünün de ilçede eğitimine değer kattığını, okulun başarılarıyla da gurur duyduğunu kaydetti.

SÖZER PROJELERDEN BAHSETTİ

Bahçeşehir Kampüs Müdürü Sözer de, Posbyıkı’a kuruluşun projelerinden bahsederken, Bahçeşehir’in eğitimde öncü ve fark yaratan kuruluş olduğunu dile getirdi.

Bahçeşehir Koleji olarak akademik, sosyal ve kültürel alanda gerçekleştirdikleri çalışmaları anlatan Sözer, gösterdiği ilgi dolayısıyla Posbıyık’a teşekkür etti.

TEKİN’İ ZİYARET

Diğer yandan, Bahçeşehir Koleji Kdz. Ereğli Kampüs Müdürü Yeliz Ulukaya Sözer, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i de makamında ziyaret etti.

Tekin’e kurumun eğitim, sosyal, kültürel ve sportif alandaki başarıları ile önümüzdeki süreçte gerçekleştirecekleri projelerden bahseden Sözer, katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Tekin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Belediye olarak imkanları dahilinde desteklerinin süreceğini kaydetti.




Bu sayfayı yazdır

18.10.2024 11:26:04

Bu haber 272 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)





Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 78.602.345

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİRAZ ABARTILI BULDUM!


Devamını oku »

15.10.2024 11:18:25 tarihinde yazıldı
278 kez okundu

Erken yaş mide kanseri: Kimler risk altında !


Devamını oku »

30.09.2024 11:15:25 tarihinde yazıldı
430 kez okundu

TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
SAĞLIK OLSUN….


Devamını oku »

29.08.2024 10:26:01 tarihinde yazıldı
772 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SLOGAN TAM DA OTURMUŞ!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri