(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GURURLA İZLEDİLER

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesi’nde (KEAL) “Geleneksel Rozet Takma Töreni” gerçekleştirildiği bildirildi.

KEAL Mezunlar Derneğinin yazılı açıklamasına göre, KEAL’de 2024-2025 eğitim-öğretim yılında liseye yeni başlayan 9. sınıf öğrencileri için okulun spor salonunda düzenlenen törende saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Ardından Müzik Öğretmeni Gülay Aykan’ın sözünü yazdığı bestesini yaptığı Okul Marşı öğrenciler tarafından seslendirildi.

Okul Müdürü Faruk Yavuzyiğitoğlu, törende yaptığı açılış konuşmada, 43 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi'nin bu süre içinde binlerce mezun verdiğini ve mezunların, ülke ve dünya genelinde çeşitli meslek alanlarında hizmet etmeye devam ettiklerini belirtti.

KEAL Mezunlar Derneği (KEALMED) Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Ateş de, dernek çalışmaları ve KEAL değerleri ile ilgili bilgiler verdiği konuşmasında şunları kaydetti:

“Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi mezunları olarak, okulumuzda aldığımız eğitim ve KEAL kültürü sayesinde Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Cumhuriyeti savunan, 30'dan fazla ülkede bulundukları topluma fayda sağlayan bireyler olarak çalışmaktayız.

Ne yazık ki son dönemlerde hiç aklımızın ucundan geçmeyen, ülke ve dünya gündeminde oldukça üzücü haberlerle karşı karşıya kaldık. Evet belki dünyadaki adaletsizliği değiştirmeye gücümüz yetmeyebilir ama gücümüz kendimizi geliştirmeye ve adaletsizliğe karşı duruşumuzu değiştirmeye yetecektir. Mezunlar Derneği olarak her birinizin bu okulda büyük başarılara imza atacağına olan inancımız tamdır.”

Konuşmaların ardından salonda yer alan okul mezunları tarafından 9’uncu sınıf öğrencilerine rozetleri takıldı. Törende farklı dönem ve mesleklerden 30’un üzerinde KEAL Mezunu yer alırken, bazılarının kendi çocuklarına ve akrabalarına rozet takıyor olması duygusal anlara sahne oldu.

Farklı okullardan yöneticiler, KEAL Mezunlar Derneği yönetim kurulu üyeleri, Okul Aile Birliği yönetiminin yer aldığı gecenin sonunda okul orkestrası tarafından verilen mini konserin ardından, tören anı fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.




Bu sayfayı yazdır

14.10.2024 09:55:57

Bu haber 299 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)





Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 78.602.228

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİRAZ ABARTILI BULDUM!


Devamını oku »

15.10.2024 11:18:25 tarihinde yazıldı
278 kez okundu

Erken yaş mide kanseri: Kimler risk altında !


Devamını oku »

30.09.2024 11:15:25 tarihinde yazıldı
430 kez okundu

TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
SAĞLIK OLSUN….


Devamını oku »

29.08.2024 10:26:01 tarihinde yazıldı
772 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SLOGAN TAM DA OTURMUŞ!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri