(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MİLYONLUK KRİPTO VURGUNU!!!

(Haber: Orhan Akyüz) - Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün araştırmalarında, Telegram üzerinden “Kripto Varlık Yatırım Vaadi” üzerinden vatandaşları 1 milyon 186 bin lira dolandırdıkları tespit edilen 2 şüpheli  yakalanarak gözaltına alındı, mahkemeye çıkarılan 1’i hakkında ev hapsi kararı verildi, diğeri de tutuklanarak cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce yapılan araştırma sonucu Telegram üzerinden “Kripto Varlık Yatırım Vaadi” üzerinden vatandaşları 1 milyon 186 bin lira dolandıran 2 şüpheli şahıs tespit edildi. 09.10.2024 günü şüpheli şahısların ikamet ettikleri İzmir ve Karaman illerinde yapılan eş zamanlı operasyon sonucu 2 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

2 KİŞİDEN 1’İ EV HAPSİNDE, DİĞERİ DE CEZAEVİNDE

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Zonguldak’a getirilen ve 11.10.2024 günü adliyeye çıkarılan 2 şüpheliden Y.A isimli şahsın ev hapsine karar verildi, G.K isimli şahıs ise tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Vatandaşları mağdur eden dolandırıcılara karşı yürütülen operasyonel çalışmaların aralıksız devam edileceği öğrenildi.

TAKDİRE ŞAYAN DEĞERLENDİRİLDİ

Bu arada vatandaşlar da Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin; SİBERAY Projesi kapsamında siber suçların gerçekleşmeden önlenmesi, maddi manevi zararların en aza indirgenmesi, farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetleri yapılması amacıyla çalışmalarını hızla devam ettirmelerini takdire şayan olarak değerlendirdiler.




Bu sayfayı yazdır

12.10.2024 16:57:09

Bu haber 606 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 27 kişi online
Toplam ziyaret : 83.113.000

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
15 TEMMUZ-TÜRK BAYRAĞI, ATATÜRK…


Devamını oku »

23.07.2025 16:52:40 tarihinde yazıldı
165 kez okundu


YAZ AYLARINDA AMELİYAT RİSKLİ DEĞİLDİR!


Devamını oku »

17.07.2025 09:10:07 tarihinde yazıldı
305 kez okundu

OP.DR.RABİA BAŞER AÇIKGÖZ { UZMANINDAN... }
Kadınların Sessiz Estetik Devrimi: Genital Estetik Artık Gizli Kalmıyor!


Devamını oku »

23.07.2025 17:13:09 tarihinde yazıldı
70 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

NE YAPACAKLARI BELLİ OLMAZ DEDECİĞİM!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri