(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İŞ BİRLİĞİ YAPACAKLAR

(Haber: Fikri Kapan) - Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) ile Çakır Holding A. Ş. arasında iş birliği protokolü imzalandığı bildirildi.

BEUN basın ve halkla İlişkiler koordinatörlüğünün yazılı açıklamasına göre, Çakır Holding A. Ş. Yönetim Kurulu Binası’nda gerçekleştirilen imza töreninde konuşan BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, şunları kaydetti:

“Çakır Holding A. Ş. ile imzaladığımız iş birliği protokolü çerçevesinde BEUN olarak akademik ve bilimsel faaliyetlerde sahip olduğumuz deneyim ve çıktıları, Çakır Holding A. Ş’nin sahip olduğu sektör tecrübesiyle buluşturarak ortak kamusal, kurumsal ve bilimsel faaliyetlerde bulunmak, böylece son dönemde her alanda gerçekleştirdiği başarılı faaliyetlerle adından sıklıkla söz ettiren Üniversitemizin deneyim ve nitelikli çalışmalarını artırarak ülkemiz için mühim çıktılar elde etmek istiyoruz. Bu iş birliği protokolünün hem ilgili taraflar hem de ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

İŞBİRLİĞİNİN AMACI

BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ile Çakır Holding A. Ş. Yönetim Kurulu Başkan V. Mesut Avcı arasında imzalanan iş birliği protokolü; taraflar arasında stratejik ortaklık ve karşılıklı iş birliği ile ilgili faaliyetlerde bulunmayı, kurumsal ve kamusal iş birliği gerektiren faaliyetlerde ortak hareket edebilmeyi, ortak girişimlerle ilgili planlama ve geliştirmenin tüm aşamalarda koordineli bir şekilde hayata geçirilmesini öngörüyor. İş birliği protokolü ayrıca tarafların Ar-Ge projelerinde kavram geliştirme, teknolojik/teknik ve ekonomik yapılabilirlik etüdü, laboratuvar benzeri çalışmalar gerçekleştirmeleri ve ortak akademik/bilimsel projeleri hayata geçirmeleri hususunda da ortak projeler üretilmesini öngörüyor.




Bu sayfayı yazdır

27.07.2024 11:00:07

Bu haber 277 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)





Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 78.546.526

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİRAZ ABARTILI BULDUM!


Devamını oku »

15.10.2024 11:18:25 tarihinde yazıldı
240 kez okundu

Erken yaş mide kanseri: Kimler risk altında !


Devamını oku »

30.09.2024 11:15:25 tarihinde yazıldı
402 kez okundu

TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
SAĞLIK OLSUN….


Devamını oku »

29.08.2024 10:26:01 tarihinde yazıldı
557 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SLOGAN TAM DA OTURMUŞ!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri