(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SENİ HEP GÜLEN YÜZÜNLE HATIRLAYACAĞIZ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’ndan emekli Tayfun Köksal, yakalandığı hastalıktan kurtulamadı, hayata gözlerini yumdu.

Merhum Ayten ve Rasim Köksal’ın oğlu, Vergi Dairesinden emekli Zuhal Cöbek ve Erdemir'den Emekli Ferhat Köksal’ın kardeşi, Beyhan Gönüllü Köksal’ın Eşi, Duygu ile Ömer Ozan ve Fatma Dilan Köksal’ın babası, Eylül'ün Dedesi, Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetim Kurulu Başkanı ve Haber Hayat Gazetesi Sahibi Doğan Gönüllü’nün eniştesi Kadıtarlası Sakinlerinden Köksal, 2 ay kadar önce konulan teşhisle birlikte tedavi görmeye başlamıştı.

Son olarak İstanbul İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavisine devam edilen Merhum Köksal, akyam saatlerine doğru yaşama gözlerini kapadı.

Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi Fikri Kapan ile Yazı İşeri Müdürü eşi Zeliha Fatma Kapan, Merhum Köksal’ın vefatından duydukları üzüntüyü dile getirirken, Allah’tan Rahmet, sevgili eşi Beyhan Köksal başta olmak üzere ailesine, dost ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

CENAZE VAKTİ BELLİ OLDU

Merhum Tayfun Köksal, yarın (26 Temmuz) Cuma Namazı ardından Bozhane Camisinde kılınacak cenaze namazı sonrası Kestaneci Mezarlığında son yolculuğa uğurlanacak.

 




Bu sayfayı yazdır

25.07.2024 20:47:13

Bu haber 1388 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)





Şu anda 32 kişi online
Toplam ziyaret : 78.545.455

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİRAZ ABARTILI BULDUM!


Devamını oku »

15.10.2024 11:18:25 tarihinde yazıldı
236 kez okundu

Erken yaş mide kanseri: Kimler risk altında !


Devamını oku »

30.09.2024 11:15:25 tarihinde yazıldı
401 kez okundu

TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
SAĞLIK OLSUN….


Devamını oku »

29.08.2024 10:26:01 tarihinde yazıldı
557 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SLOGAN TAM DA OTURMUŞ!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri