(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SAMİMİ GEÇEN 2 ZİYARET

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yöneticileri, Alaplı’da bazı ziyaretlerde bulundu.

ERMED Yönetim Kurulu başkanı Doğan Gönüllü, Başkan Yardımcısı Fikri Kapan ve Mali Sekreter Fahrettin Özaydın ile birlikte Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Alaplı Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Doç. Dr. Burçin Henden Şolt ile Alaplı Cumhuriyet Başsavcılığı Yazı İşleri Müdürü Turan Kurt’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

İlk ziyareti, Alaplı Adliye Sarayına Yazı İşleri Müdürü olarak geçtiğimiz aylarda atanan Turan Kurt’a yapan ERMED heyeti, Kurt’un geçmişte başarılı bir meslektaşları olduğunu ifade ederek anıları tazeledi ve yeni görev yerinde başarılar diledi.

Kurt’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti ve “Hep birlikte kamusal görevler üstleniyoruz. Adaletin sağlanmasında ve demokrasinin işlemesinde basının da önemli görevleri var. Unutulmamak güzel, teşekkür ederim. Ben de sizlere başarılar ve kolaylıklar dilerim” dedi.

YÜKSEK OKUL ZİYARETİ

ERMED heyetinin, Alaplı MYO Müdürü Doç. Dr. Henden Şolt’u ziyareti de samimi bir ortamda gerçekleşti.

Ziyarette, gazetecilere okulun akademik ve sosyokültürel başarılarından söz eden Henden Şolt, 2024-2025 dönemi kayıtlarında yüzde 100 doluluk sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.  14 program bulunan yüksekokulun, faaliyetlerini toplam 10 bin 200 metrekarelik kapalı alana sahip binasında, 20 derslik, 3 bilgisayar laboratuarı, 9 laboratuvar ve 1 atölye ile sürdürdüğünü anlatan Henden Şolt, BEUN Rektörü Prof. Dr. Hakkı Özölçer’in talimatları doğrultusunda okul binasında ve çevresinde yenilikler yapmaya devam ettiklerini ifade etti. Toplumun doğru habere ulaşmasında basının önemine dikkat çeken Henden Şolt, ERMED heyetine teşekkür ederek iş birliğinin devamını diledi.

ERMED heyeti, 2000’e yakın öğrencisi olan Yüksek okulun Alaplı’nın ekonomik ve sosyokültürel ortamına katkı sağladığının farkında olduklarını belirterek, akademik ve idari personele başarılar diledi.

Ziyaretler sonrası anı fotoğrafı çekilerek, karşılıklı iyi dilekler iletildi.




Bu sayfayı yazdır

25.07.2024 16:16:14

Bu haber 244 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)





Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 77.969.674

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
ERDEMİR’İN ÖZEL ENDÜSTRİ BÖLGESİ OLMASI


Devamını oku »

5.09.2024 13:04:10 tarihinde yazıldı
203 kez okundu

TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
SAĞLIK OLSUN….


Devamını oku »

29.08.2024 10:26:01 tarihinde yazıldı
232 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

DAHA DURUN BAKALIM!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri