(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BEUN TANITILACAK

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde (BEUN) tanıtım Günleri düzenleneceği bildirildi.

BEUN Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Üniversitenin 2024-2025 Akademik Yılı tercih ve tanıtım günleri, 25 Temmuz-02 Ağustos 2024 tarihleri arasında düzenlenecek etkinliklerle gerçekleştirileceği belirtildi.

Çevrim İçi Randevu sistemi aracılığıyla başvuru yapan aday öğrencilerin, programda yer alan saatlerde araçlar ile ilgili kampüse taşınacağı ve geri getirileceği anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Ayrıca kampüs ziyareti esnasında görevli akademik personel üniversitenin, fakültelerin, bölümlerin ve programların tanıtımını gerçekleştirerek aday öğrencilerin sorularını yanıtlayacak. Kampüs ziyaretinin yanı sıra BEUN Tanıtım ve Tercih Günleri kapsamında ESAS67 AVM ve Kdz. Ereğli Özdemir AVM Tanıtım Stantları çizelgesi de belirlendi. Buna göre 26-29 Temmuz tarihleri arasında her fakültenin görevli akademik personeli, o fakülteye ayrılan gün ve saat dilimlerinde ilgili stantta bulunarak aday öğrencilerin sorularını cevaplayacak.”

Bu arada, BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, tanıtıma yönelik yapılan hazırlıkları inceledi

AZAR DETAY VERDİ

Diğer yandan, BEUN Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ali Azar ise gerçekleştirilecek tanıtım günlerine ilişkin fakülte ile ilgili detaylar verdi.

Azar, yazılı açıklamasında, şöyle dedi:

Sizleri Bekliyoruz!

“Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi ile Geleceğe Adım Atın!

Kıymetli Aday Öğrencilerimiz, Siz de hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek kapıyı aralıyor musunuz? O zaman Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesinde sizleri bekliyoruz!

Her zaman En İyisini hedefliyoruz

Akademik Mükemmellik: Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi, köklü eğitim geleneği ve güçlü akademik kadrosuyla her zaman en iyiyi hedefliyor. Sizi geleceğe hazırlayacak programlarımız ve öğretim üyelerimizle, bilgi ve deneyim kazanmanın keyfini çıkarın!

Modern Kampüs

Yeşil alanları, çağdaş eğitim teknolojileriyle donatılmış derslikleri ve öğrenci dostu olanaklarıyla Ereğli Kampüsü, öğrenme ortamınızı destekleyecek her şeye sahip.

Uluslararası İmkanlar

Küresel bir vizyonla eğitim almak isteyenler için uluslararası değişim programları ve çeşitli eğitim sertifika desteklerimizle sizleri dünya vatandaşı olmanın ayrıcalığına davet ediyoruz.

Öğrenci Aktiviteleri

Öğrenim sürecinizde sadece derslerle sınırlı kalmamanız için Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesinde zengin bir sosyal ve kültürel yaşam sizleri bekliyor. Öğrenci kulüpleri, çeşitli etkinlikler, zengin spor ve sanat faaliyetleriyle öğrenci yaşamınızı renklendirin!

Kariyer Destek

Mezuniyet sonrası kariyer planlarınızı destekleyecek danışmanlık ve staj imkânlarımızla, başarılı bir geleceğe adım atmanız için her zaman yanınızdayız.
Geleceğinizi şekillendirmek ve hayalinizdeki eğitimi bulmak istiyorsanız 26-29 Temmuz tarihleri arasında saat 14.00-20.00 aralığında Zonguldak Kdz. Ereğli Özdemir AVM’de düzenlenecek olan tanıtım standımıza, siz kıymetli aday öğrencilerimizi bekliyoruz. Siz de Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi ailesine katılın, bilgiye açılan kapıları birlikte aralayalım. Gelecek burada şekillenir!”

Aday Öğrencilere Sunulacak Diğer Hizmetler:

Telefonla Danışmanlık Hizmeti: 25 Temmuz-02 Ağustos 2024 tarihleri arasında Çevrim İçi Randevu sistemi aracılığıyla başvuru yapan aday öğrenciler, belirttikleri saat diliminde (14:00-18:00) aranarak soruları yanıtlanacak.

Tercih Danışmanlığı (Yüz yüze): 25 Temmuz-02 Ağustos 2024 tarihleri arasında Tahir Karauğuz Konferans Salonu’nda tercih danışmanlığı hizmeti almak isteyen adaylar ile yüz yüze görüşmeler yapılacak.

Randevu Formu oluşturmak için bağlantıyı ziyaret edebilecekler.

 




Bu sayfayı yazdır

25.07.2024 13:41:33

Bu haber 259 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)





Şu anda 29 kişi online
Toplam ziyaret : 78.545.619

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİRAZ ABARTILI BULDUM!


Devamını oku »

15.10.2024 11:18:25 tarihinde yazıldı
236 kez okundu

Erken yaş mide kanseri: Kimler risk altında !


Devamını oku »

30.09.2024 11:15:25 tarihinde yazıldı
401 kez okundu

TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
SAĞLIK OLSUN….


Devamını oku »

29.08.2024 10:26:01 tarihinde yazıldı
557 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SLOGAN TAM DA OTURMUŞ!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri