(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KADIN FUTBOLUN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ KALMADI!!!

Turkcel Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Karadeniz Ereğli belediye Spor Kadın Futbol takımının kamuoyundan yeterli sponsorluk desteği bulamadığı bildirildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı’nın destekleri ile takımın 2024-25 sezonunda mücadele edebilmesine yönelik resmi müracaat için gereken 70 bin liranın Türkiye Futbol Federasyonu’na yatırıldığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

“Ancak devam eden sponsorluk arayışlarında bugün itibari ile maalesef hiçbir sonuca ulaşılamamıştır. Dolayısıyla, ligin başlamasına 1 ay kala yabancı oyuncu transferleri, bakanlık vizeleri, spor malzemeleri ve hazırlık kamplarının bugün itibari ile başlaması gerekiyordu.

Ancak sponsorluk konusunda gelinen noktada hiçbir şekilde destek sağlanamadığı için kadın futbolunun sürdürülebilirliği kalmadığı konusunda Kdz. Ereğli Halkı ve Spor Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”




Bu sayfayı yazdır

22.07.2024 15:50:06

Bu haber 400 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)





Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 77.969.588

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
ERDEMİR’İN ÖZEL ENDÜSTRİ BÖLGESİ OLMASI


Devamını oku »

5.09.2024 13:04:10 tarihinde yazıldı
203 kez okundu

TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
SAĞLIK OLSUN….


Devamını oku »

29.08.2024 10:26:01 tarihinde yazıldı
232 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

DAHA DURUN BAKALIM!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri