(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SAHNEYE ÖYLE BİR ÇIKTI Kİ?

(Haber: Fikri Kapan) - Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Musa’nın Yeri Plaj Restoran’nın Yaz Konserleri dizisi, oldukça hareketli başladı.

Ereğli-Alaplı karayolu üzerindeki Karadeniz Ereğli belediyesi Sevgi Plajı’nda, Avşar Grubu tarafından işletilen Musa’nın Yeri Plaj Restoran’nın yeni düzenlenmiş hali ile hazırlanan konser alanında, sezonun ilk konserinde Yorumcu Ayçin Asan sahne aldı.

Seçkin davetli topluluğunun tamamen doldurduğu alanda, yoğun alkışlarla sahneye çıkan Ayçin Asan, Arabesk, Sanat müziği ve güncel şarkılardan oluşan programında, kah duygulandırdı, kah coşturdu.

Karadeniz Ereğli’nin yanı sıra, Zonguldak, Akçakoca, Düzce, Bartın gibi civar İl ve İlçelerden de davetlilerin katıldığı gecede, zaman zaman sanatçıya eşlik eden davetliler, hareketli eserlerde ise adeta yerlerinde duramayarak oyunlar oynadılar.

Musa’nın Yeri Plaj Restoranı’nın mutfağında özel hazırlanmış fiks menü ikramlardan yiyen davetliler, gecenin ilerleyen saatlerine katar gönüllerince eğlendiler.

BABA AVŞAR’IN FARKI: KALİTE

Geceye aile fertleri ile birlikte katılan Avşar Ailesinin babası Hakan Avşar, çocukları Erkan ve Doğukan ile birlikte yürüttükleri hizmette, yörenin vazgeçilmezi balığın, etin en iyisini müşterilerine sunmakla birlikte, kaliteden de ödün vermediklerini söyledi.

ERKAN AVŞAR: DEVAMI GELİYOR

Avşar Ailesinin büyük oğlu Erkan Avşar da, geçtiğimiz yaz başladıkları yaz konserlerini, kış sezonunda da aralıkla sürdürdüklerini hatırlatarak, şunları söyledi:

“Adı ülke sınırlarını aşan Musa’nın Yeri Plaj Restoran’da yarattığımız böylesi yenilik, toplum tarafından beğeni ve kabul buldu. Biz de gelen bu talebe yanıt olarak Restoran Bahçemizde yeni düzenleme yaptık ve ilk konserimizi de Ayçin Asan ile gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreçte aralarında Linet (5 Temmuz), Bülent Ersoy (26 Temmuz), Ekin Uzunlar (17 Ağustos), Derya Bedavacı (6 Eylül) gibi müzik dünyasında önemli yer edinmiş sanatçı ve yorumcularımızı mekanımızda ağırlayacağız. Bunların dışında özel eğlenceler de düzenlemeyi düşünüyoruz. Rezervasyon yapmak isteyen misafirlerimiz 0541 907 67 75 nolu telefon ile arayabilirler.”

DOĞUKAN AVŞAR: YENİ NESLİ UNUTMUYORUZ

Diğer yandan, Ailenin küçük oğlu Doğukan Avşar ise Musa’nın yeri Plaj Restoran’da “muhteşem” olarak nitelendirdiği yemekli konser gecelerinin yanı sıra Karadeniz Ereğli merkezindeki “Musa’nın Yeri Yeni Nesil”deki geceleri hatırlattı.

Yalı Caddesindeki mekanda, Musa’nın Yeri lezzetini sürdürdüklerine dikkat çeken Doğukan Avşar, “Her gün davetlilerimize hizmette bulunduğumuz mekanımızda, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi akşamları ise müzikli gecelerimizi sürdürüyoruz. Gerçekleştirdiğimiz etkinlikleri halkımızın tercih etmesi bizi son derece mutlu ediyor. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Talep ve önerilerini de her zaman dikkate alıyoruz” diye konuştu.

 




Bu sayfayı yazdır

23.06.2024 14:06:09

Bu haber 4125 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)





Şu anda 22 kişi online
Toplam ziyaret : 78.546.650

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİRAZ ABARTILI BULDUM!


Devamını oku »

15.10.2024 11:18:25 tarihinde yazıldı
240 kez okundu

Erken yaş mide kanseri: Kimler risk altında !


Devamını oku »

30.09.2024 11:15:25 tarihinde yazıldı
402 kez okundu

TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
SAĞLIK OLSUN….


Devamını oku »

29.08.2024 10:26:01 tarihinde yazıldı
557 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SLOGAN TAM DA OTURMUŞ!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri