(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BAYRAMI KUTLADILAR

Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesavları yayınlandı.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, bayramların birlik ve beraberlik duyguları pekiştiren, kardeşlik bağlarını güçlendiren müstesna günler olduğunu hatırlattığı mesajında “Bu vesileyle, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor; huzur, sağlık ve mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

KAYMAKAM YAPICI’NIN MESAJI        

Karadeniz Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, bayram günlerinin, insanları günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştırarak birbirine yakınlaştırdığına dikkat çektiği mesajında, şunları kaydetti:

“Bu özel günlerin tüm ülkemizde aynı coşku ve mutlulukla yaşanabilmesi için her birimize düşen en anlamlı vazife; başta büyüklerimiz olmak üzere yakınlarımızı, kimsesizleri, yetimleri ve ihtiyaç sahiplerini ziyaret ederek gönüllerini almak olmalıdır. Unutmayalım ki; Bizlerin, ailelerimizin ve sevdiklerimizin sağlıklı olduğu her gün bizlerin bayramıdır.”

BOZKURT’UN MESAJI

AK Parti Zonguldak Milletvekili saffet Bozkurt, dini bayramlarda paylaşma ve yakınlaşmanın ön plana çıktığına vurgu yaptığı mesajını, şöyle sürdürdü:

"Kurban Bayramı’na millet olarak kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bilindiği üzere Bayramlar; birleştirici ve bütünleştirici özelliği ile toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahiptir. İyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerimizdir. Dini bayramlarımızın oluşturduğu bu manevi ortamları taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalı; sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermeliyiz."

ERTUĞRUL’UN MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul da, mesajında, “Bayramların getirdiği dayanışma ve birlik ruhunun daim olacağı, yardımlaşmanın ve paylaşmanın bereketini hep birlikte yaşayacağımız nice bayramlar geçirmeniz dileklerimle, Kurban Bayramınızı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

BAŞKAN ERDEM’İN MESAJI

Zonguldak Belediye başkanı Tahsin Erdem, Bayramın Tüm İslam Alemine ve Zonguldaklı halkına barış, huzur ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulunarak,  “Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu bayramda da birbirimize daha da kenetlenerek, dayanışma ruhumuzu en üst seviyede yaşayacağız” dedi.

POSBIYIK’IN MESAJI

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, yayınladığı mesejında, “Birlik ve beraberlik duygularının paylaşılarak çoğalacağı, sağlıklı, huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle Kurban Bayramımızı kutlarım” diye konuştu.

REKTÖR ÖZÖLÇER’İN MESAJI

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ise mezajında şu ifadelerde bulundu:

“Birliğin, beraberliğin ve kavuşmanın en müstesna zamanlarından birini oluşturan bayramlar; dayanışmanın, yardımlaşmanın ve hürmetin de en güzel göstergesidir. Millet olarak büyük bir mutlulukla eriştiğimiz bayramın sevincini yaşarken aynı zamanda aylardır Filistin’de Müslüman kardeşlerimize yapılan katliamın da hüznü içerisindeyiz. Nurun, bereketin ve rahmetin yağmur gibi indiği bayramın, Rabbimize edeceğimiz dualar vesilesiyle başta Filistin topraklarında yaşanan acılar olmak üzere dünyanın her bir köşesinde devam eden savaş ve çatışmaların tez vakitte sona ermesine vesile olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ailesinin olmak üzere güzide şehrimizin, şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve tüm aziz milletimizin mübarek Kurban Bayramı’nı canı gönülden kutluyor; bayramın kadim ülkemize ve tüm İslâm âlemine barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

KUTLADILAR

Bu arada, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş, Türk Metal Kdz. Ereğli Şube başkanı Altan Kalfa, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mücahit Andiç, CHP İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, çok sayıda sivil toplum kurulu; yayınladıkları mesajlarla Kurban bayramı(nı kutladıklarını bildirdiler.




Bu sayfayı yazdır

16.06.2024 11:07:46

Bu haber 287 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)





Şu anda 4 kişi online
Toplam ziyaret : 78.547.141

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİRAZ ABARTILI BULDUM!


Devamını oku »

15.10.2024 11:18:25 tarihinde yazıldı
241 kez okundu

Erken yaş mide kanseri: Kimler risk altında !


Devamını oku »

30.09.2024 11:15:25 tarihinde yazıldı
402 kez okundu

TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
SAĞLIK OLSUN….


Devamını oku »

29.08.2024 10:26:01 tarihinde yazıldı
557 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SLOGAN TAM DA OTURMUŞ!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri