| |||
TBB'DE 14 İSİM ARASINA GİRDİ![]() (Haber: Fikri kapan) - Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Encümen Üyeliğine seçildiği bildirildi. Zonguldak Belediyesi Basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, bugün gerçekleştirilen seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığına seçilirken, Başkan Vekilliğine ise Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalargetirildi. Zonguldak Belediye Başkanı Erdem ise 14 kişiden oluşan TBB Encümeni üyeliğinde görev aldı.
Bu arada, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, Encümen üyeliğine seçilmesi dolayısıyla Erdem’i kutladı. Dural, açıklamasında şunları kaydetti: “Zonguldak Belediye Başkanımız Sayın Tahsin Erdem Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Üyesi seçilmiştir. Karadeniz bölgesi ve Zonguldak’ımız için çok önemli bir göreve seçilen, bu gururu bizlere yaşatan Belediye Başkanımız Sayın Tahsin Erdem’i tüm örgütüm adına tebrik ediyorum. Çalışkan Örgütümüzün özverili, fedekarca çalışmalarıyla kazanılan bu başarıya değerli katkılarıyla destek veren başta Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’e, Genel Başkan Yardımcımız Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Deniz Yavuzyılmaz’a, Zonguldak Milletvekilimiz Eylem Ertuğ Ertuğrul’a ve Belediye Başkanlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum.” GENEL BAŞKAN İLE GÖRÜŞTÜ Diğer yandan Dural, gerçekleştirilen TBB seçimleri öncesi, CHP Genel Başkanı Özgül Özel ile görüştüğünü ifade etti. Görüşmede, Özel ile görüşmesinde Zonguldak’ın beklenti ve taleplerini ilettiğini belirten Dural, “Zonguldak’ımızın tümüne faydalı hizmetler getirmek isteğimizden bahsettim. Kendisi isteklerimizi olumlu karşıladı. Toplantının güzel şehrimiz Zonguldak’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi. TBB seçimlerine CHP’den Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ve Zonguldak Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Atınç Kayınova katılmıştı.
![]() ![]() YORUM EKLE
![]() Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET |
![]()
Şu anda 40 kişi online
Toplam ziyaret : 81.660.151 ![]() ![]() Devamını oku » 15.04.2025 11:32:03 tarihinde yazıldı 453 kez okundu ![]() ![]() Devamını oku » 10.03.2025 10:24:15 tarihinde yazıldı 1042 kez okundu ![]() Devamını oku » 28.04.2025 15:19:59 tarihinde yazıldı 248 kez okundu ![]() ![]() Devamını oku » 11.02.2025 13:02:26 tarihinde yazıldı 813 kez okundu |