(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DAMAT AYAĞINI SAKLAYINCA!..

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde. Ebru&Batuhan Kapan çiftinin nikah merasiminde davetlileri güldüren ilginç gelişme yaşandı.

Gönül – Turan Ergün çiftinin kızları Ebru ile Aysel – Ali Kapan çiftinin oğulları Batuhan’ın nikah merasimi öncesi, Alaplı’nın Alioğlu Köyünün Aydınlı Mahallesinde “düğün gibi” kına gecesi düzenlendi.

Kız ve erkek yakınlarının katıldığı kınada çalan müzik eşliğinde davetliler eğlenirken, geleneksel kına yakma sırasında ise duygulu anlar yaşandı.

NİKAH AKM’DE KIYILDI

Ebru& Batuhan Çifti’nin nikah merasimi ise Ereğli İlçesindeki Atatürk Kültür Merkezindeki Nikah Salonu’nda gerçekleştirildi.

Davetlilerin alkışları arasında salona girerek masada yerlerini alan Genç Kapan çifti, nikah memurunun “evlenmek İstiyormusunuz” sorularına “Evet yanıtı verdiler.

Çiftin nikah defterini imzalamaya çalıştığı sırada, bazı davetlilerin geline “ayağına bas” uyarısında bulunduğu sırada Damat Batuhan’ın, “basamaz çünkü ayağımı sakladım” sözleri gülüşmelere neden oldu.

Alkışlar arasında gerçekleşen imza töreninin ardından Nikah Memurunun geleneği bozmayarak Evlendirme Cüzdanını Gelin Ebru Kapan’a verdi.

Genç çift, daha sonra salondaki Ereğli fotoğrafının bulunduğu alanda davetlilerle hatıra fotoğrafları çektirdi, hediyeleri kabul etti.

Ebdu&Batuhan Kapan çiftinin nikah merasimine; eski Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Tasin Tanyıldız ile kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Hakimiyet Yayın Grubu olarak; Ebru-Batuhan Kapan çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.




Bu sayfayı yazdır

24.07.2023 13:14:16

Bu haber 1558 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 24 kişi online
Toplam ziyaret : 83.123.428

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
15 TEMMUZ-TÜRK BAYRAĞI, ATATÜRK…


Devamını oku »

23.07.2025 16:52:40 tarihinde yazıldı
169 kez okundu


YAZ AYLARINDA AMELİYAT RİSKLİ DEĞİLDİR!


Devamını oku »

17.07.2025 09:10:07 tarihinde yazıldı
307 kez okundu

OP.DR.RABİA BAŞER AÇIKGÖZ { UZMANINDAN... }
Kadınların Sessiz Estetik Devrimi: Genital Estetik Artık Gizli Kalmıyor!


Devamını oku »

23.07.2025 17:13:09 tarihinde yazıldı
76 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

NE YAPACAKLARI BELLİ OLMAZ DEDECİĞİM!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri