(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İŞ MAKİNALARI GÖNDERİLDİ

KDZ/EREĞLİ

 (Haber: Orhan Akyüz) - Zonguldak İl Özel İdaresi’nin, Gümeli Beldesi ve Ereğli ilçesi Keşkek Köyü’nde yoğun yağışların yol açtığı heyelandan dolayı kapalı yolların ulaşıma açılmasına çalıştığı bildirildi.

Zonguldak İl Özel İdaresi’nin, resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, ekiplerin olay mahallindeki incelemelerinin tamamlandığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

“Son bir kaç günde yağan yoğun yağışlar, İl Özel İdaremiz görev alanlarında da bazı heyelanlara yol açmıştır. Gümeli Beldesi’nden Gümeli Yaylası’na giden yeni yapılan yolda heyelan meydana gelmiştir. Heyelan tehlikesi devam ettiğinden dolayı ulaşım alternatif yoldan sağlanmaktadır. Aynı şekilde Kdz. Ereğli Keşkek Köyü Balı Mahallesi’ni bağlayan (ESKİ Kandilli yolu) idaremize ait yolda aşırı yağmur sonucu heyelan meydana gelerek yolun ulaşıma kapanmasına neden olmuştur. İl Özel İdaresi görevlileri tarafından yerinde yapılan ilk incelemeler sonucunda gerekli işaretlemeler yapılarak yol iki taraflı kapatılmış, vatandaşlarımız alternatif yollara yönlendirilmiştir. 19 Aralık’ta, görevlendirilen personel ve iş makineleriyle gerekli çalışmalar yapılacaktır. Temizlik çalışmasından sonra tekrar incelenecek olan yolun güvenliği, tesis edilmesinin ardından trafiğe açılacaktır."

VE BAŞLATILDI

İl Özel İdare’nin açıklamasının ardından bugün (19 Aralık) heyelan yaşanan bölgelerde çalışmalara başlandığı gözlendi.

İdareye ait iş makineleri, öncelikle yola kayan kaya ve toprak parçalarını kaldırmak üzere başlattıkları çalışmalarda, dağdan yeni toprak kayması yaşanmamasına yönelik de tedbirler aldı.

KAPALI YOL YOK

Diğer yandan, İl Özel İdare’nin paylaşımında,  İl genelinde yüksek kesimlerde başlayan kar yağışının, yer yer 20 santimetreye ulaştığı belirtilirken, kapalı köy yolunun ise bulunmadığı ifade edildi.




Bu sayfayı yazdır

19.12.2021 13:18:45

Bu haber 621 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 24 kişi online
Toplam ziyaret : 83.065.153

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
KULÜBE SAHİP ÇIKILMALI! BİRAZCIK DAHA SAMİMİYET...


Devamını oku »

1.07.2025 09:33:26 tarihinde yazıldı
1065 kez okundu


YAZ AYLARINDA AMELİYAT RİSKLİ DEĞİLDİR!


Devamını oku »

17.07.2025 09:10:07 tarihinde yazıldı
288 kez okundu

TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
SEVİNİN ÇOCUKLAR!


Devamını oku »

29.04.2025 15:37:34 tarihinde yazıldı
1496 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SAKIN, “BİRİNİ ALIRIZ” DEMEYİN!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri