(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BELEDİYE DE OLMASA!..

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde bu yıl Geçit Töreni yapılmayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar, Ereğli Belediyesince hazırlanan etkinliklerde eğlendiler.

Ereğli Belediyesince Atatürk Anıtı ile İnönü Parkı’na kapsayan alanda düzenlenen “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenlikleri”nde konuşan Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık, emeği geçenlere ve katılanlara teşekkür ederek, şunları kaydetti:

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu hep birlikte yaşadık. Kentimizdeki çocuklar, seramikten resme, dokumadan, mozaiğe, sepetten, akıl oyunlarına, spor alanları, itfaiye parkurundan, mini hayvanat bahçesine, bilimsel deneylerden taş baskıya, müzikten, dansa, eski oyunlardan, tiyatroya, kitaba, cam sanatından, kuklaya, masala, kuklaya kadar onlarca etkinlikte gönüllerince eğlendiler. Destek veren okullara, sanatçılara, ahşap oyuncaklardan, ahşap yakma sanatına, tüm eğitmenlere teşekkür ediyorum.  En büyük teşekkür de siz çocuklara… Ereğlimiz sizlerle güzel.  Hayat sizlerle güzel.  Bizler her zaman yanınızdayız. Hepinizi kucaklıyor, alınlarınızdan öpüyorum.  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünyada çocuklara bayram edilen tek bayram 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.”

ONLARCA ETKİNLİK

Aileleri ile birlikte Şenlik alanına gelen çocuklar, şişme tırmanma, boğa üzerinde durma, şişme oyun alanlarından oynadılar.

Onlarca etkinlik masasında eğlenceli atölyelere katılan çocuklar; yerel sanatçıların el emeği çalışmaları ile seramikten resme, dokumadan, mozaiğe, sepetten, akıl oyunlarına, taş baskıya, müzikten, dansa, eski oyunlardan, tiyatroya, masala, kitaba, kuklaya doydular, itfaiye parkurunda heyecan yaşadılar, hayvanat bahçesinde eğlendiler.

GÖSTERİLERİ BEĞENİLDİ

Bu arada, kurulan küçük sahne önünde ise ilçedeki bazı Özel Anaokulu ve kreşlerdeki çocuklar gösteriler sundular.

Aralarında Neşe Erberk Anaokulu öğrencilerinin “Çanakkale Geçilmez ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yılı dolayısıyla bestelenen “Parla” isimli marşı söylemeleri kalabalıktan büyük alkış aldı.

Şenlik alanında Ereğli Belediyesi İtfaiye ekiplerince hazırlanan parkurda, “yangına müdahale”, ağaçtan kedi-köpek” kurtarma” gibi tatbiki eğitim verilen çocuklara pamuk şeker, macun, patlak mısır gibi yiyecekler ikram edildi.

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları ve bazı Belediye daire müdürleri ile alanı gezen Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, vatandaşlar ve çocuklarla hatıra fotoğrafları çektirdiler.




Bu sayfayı yazdır

24.04.2024 15:45:56

Bu haber 370 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 19 kişi online
Toplam ziyaret : 76.220.076

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
636 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
722 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2036 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri